DOBBELDRAP: Annette Morales-Rodriguez (33) er siktet for dobbeldrap etter at hun tok liv av gravide Maritza Ramirez-Cruz, og hennes ufødte sønn.  Morales-Rodriguez skal ha slått Ramirez-Cruiz i svime for å skjære ut hennes ufødte sønn. Dette keisersnittet tok liv av både kvinnen og det ufødte barnet. Foto: (AP Photo/Milwaukee Journal Sentinel, Gary Porter)
DOBBELDRAP: Annette Morales-Rodriguez (33) er siktet for dobbeldrap etter at hun tok liv av gravide Maritza Ramirez-Cruz, og hennes ufødte sønn. Morales-Rodriguez skal ha slått Ramirez-Cruiz i svime for å skjære ut hennes ufødte sønn. Dette keisersnittet tok liv av både kvinnen og det ufødte barnet. Foto: (AP Photo/Milwaukee Journal Sentinel, Gary Porter)Vis mer

Drepte gravid kvinne - skar ut foster fra magen

Annette Morales-Roderiguez (33) ville bli mor til en sønn. Derfor drepte hun en gravid 23-åring og utførte keisersnitt inspirert av Discovery Channel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Torsdag for en uke siden skal Annette Morales-Roderiguez (33) ha drept den gravide trebarnsmora Maritza Ramirez-Cruz (23), og fjernet fosteret fra magen hennes.  

Morales-Roderiguez har i lengre tid latt som at hun var gravid, og da den falske termin nærmet seg skal hun vært på desperat jakt etter et barn hun kunne stjele.  

Politiet i Wisconsin har nå siktet Morales-Roderiguez for det bestialske mordet. 

Jaktet gravide I avhør har Morales-Roderiguez fortalt at kjæresten hennes så gjerne ville ha en liten gutt. Hun hadde tre barn fra før, men fordi hun  ikke kunne få flere barn, lot hun altså som at hun var gravid.

Hun har forklart at da termin nærmet seg kjørte hun i over to uker rundt i nabolaget på jakt etter en gravid kvinne.  

33-åringen fant sitt offer, den 23 år gamle trebarnsmora Maritza Ramirez-Cruz. Hun ventet sitt fjerde barn, som ifølge familien skulle få navnet Omar.

Morales-Roderiguez tilbudte seg å gi 23-åringen skyss til det lokale apoteket. Underveis i bilturen sa Morales-Roderiguez til den gravide at hun måtte stoppe hjemom for å skifte sko.

Da den gravide kvinnen ble med henne hjem for å låne toalettet, så Morales-Roderiguez sitt snitt: med et balltre skal hun ha slått 23-åringen bevisstløs.  

Så skal Morales-Roderiguez ha kvalt henne og tapet over munnen hennes, samt tapet sammen hendene og føttene til kvinnen.  

Så forsøkte Morales-Roderiguez å skjære ut det ufødte barnet.  

Lært på Discovery Channel - Hun skar ved bikinilinja i et forsøk på å kopiere en keisersnittfødsel hun har sett på Discovery Channel, heter det i siktelsen.  

Morales-Roderiguez ringte deretter til legevakta og fortalte at hun hadde født i dusjen, og at barnet ikke pustet.  

Da legepersonell kom hjem til kvinnen var barnet allerede dødt, og Morales-Roderiguez ble tatt med til sykehuset.  

Her skal hun forklart at hun ikke visste at hun var gravid og at det var derfor hun fødte hjemme. Sykehuset slapp henne fri før de gjennomførte fysiske undersøkelser, men da rettsmedisinerne undersøkte det døde barnet, fant de ut at barnet var fjernet med tvang.  

Morales-Roderiguez ble hentet av politiet på fredag for en medisinsk undersøkelse. Den viste at hun ikke var mor til det døde barnet og at hun heller ikke hadde vært gravid.  

BFANT LIK I KJELLEREN: I dette huset skal Annette Morales-Rodriguez ha tatt livet av gravide Maritza Ramirez-Cruz. 33-åringen skal ha slått Ramirez-Cruz i svime, for så å fjerne fosteret fra magen hennes. Hun skal så ha kontaktet ambulansepersonell, og sagt at barnet  var hennes. Da politiet seinere reiste hjem til 33-åringen fant de liket av den gravide mora ved varmtvannstanken i kjelleren. Foto: AP Photo/Todd Richmond
BFANT LIK I KJELLEREN: I dette huset skal Annette Morales-Rodriguez ha tatt livet av gravide Maritza Ramirez-Cruz. 33-åringen skal ha slått Ramirez-Cruz i svime, for så å fjerne fosteret fra magen hennes. Hun skal så ha kontaktet ambulansepersonell, og sagt at barnet var hennes. Da politiet seinere reiste hjem til 33-åringen fant de liket av den gravide mora ved varmtvannstanken i kjelleren. Foto: AP Photo/Todd Richmond Vis mer

Politiet reiste så hjem til 33-åringen, her fant de den døde mora ved varmtvannstanken i kjelleren til Morales-Roderiguez. 

 Hvis Morales-Roderiguez blir dømt, står hun overfor fengsel på livstid. 

Sjokkert nabolag I nabolaget kom nyheten om det bestialske drapet som et sjokk. Den drepte kvinnens ektemann, Christian Mercado sier til WTMJ at kona hans er et god menneske.  

- Vi kan ikke forstå det. Vi vet det er sant, men vi forstår det fremdeles ikke. Hele familien har det vanskelig nå, sier Mercado via sin stemor som fungere som tolk, melder Daily Mail.

Ifølge naboene har Morales-Roderiguez i flere måneder latt som hun var gravid.

- Hun tok hele tiden på magen sin, og fortalte alle at hun var gravid, sier Nicole Soto til ABC News.  

Hun skal ha innredet et barnerom, og til og med vist fram ultralydbilder til naboene. 

 Ifølge nabo Keila Perez skal 33-åringen ha fortalt at hun skulle føde med keisersnitt, og ringt for å fortelle at hun hadde rier.  

Heller ikke kjæresten, som ønsket seg et barn, skal ha vist om graviditetsbløffen. På Facebook skal han angivelig ha skrevet at:

- Barnet mitt ble født i går, og han døde en time etter fødselen. Han ville ha vært så søt. Min kvinne er knust. Hun kan ikke slutte å gråte.   

FAMILIE I SJOKK: Carlos Mercado, bestefaren til den avdøde, og broren til avdødes ektemann, sørget utenfor huset deres i Milwaukee. Foto: AP Photo/Todd Richmond
FAMILIE I SJOKK: Carlos Mercado, bestefaren til den avdøde, og broren til avdødes ektemann, sørget utenfor huset deres i Milwaukee. Foto: AP Photo/Todd Richmond Vis mer