Drepte gutt (8) som var vitne til mord

25 år gamle Adrian Peeler ble fredag dømt for å ha deltatt i drapene på åtte år gamle Leroy Brown jr. og hans mor, Karen Clarke. Leroy var vitne til et mord, og gutten ble drept før saken kom opp for retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Peeler var tiltalt for å ha skutt og drept åtte år gamle Leroy og hans mor i deres hjem i Bridgeport i USA i 1999, for å hindre at Leroy vitnet i en sak mot Peelers bror, melder CNN.

Russel Peeler drev med salg av narkotika, og var siktet for et drap unge Leroy var vitne til. Så blir Leroy og hans mor skutt og drept før saken kommer opp for retten.

Drapene førte til at Connecticut endret loven som skal beskytte vitner.

Men drapene hindret ikke at Russel Peeler ble dømt. Han vil aldri komme ut av fengsel igjen. I fjor fikk han dobbel livstids fengsel, pluss 107 års fengsel, for å ha beordret drapene på åtte år gamle Leroy og hans mor, for drapet Leroy var vitne til, og for å ha ledet en narkotikaliga.

Broren Adrian Peeler soner allerede en dom på 35 års fengsel for salg av narkotika.

Men retten klarte ikke å dømme Adrian Peeler for overlagt drap. Til det var bevisene for dårlig, mente retten. Han ble dømt for medvirkning til drapet, og straffeutmålingen er foreløpig ikke klar.

Aktor, Jonathan Benedict, sier til CNN at han er overrasket over dommen, men medga at deres hovedvitne ikke var et enkelt vitne.