Drepte i kokain-rus

KATMANDU: Kronprins Dipendra skal ha inntatt store mengder kokain og whisky da han meiet ned og drepte ni av sine familiemedlemmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge britiske The Sunday Times, skal den avdøde kronprins Dipendra ha fått et ultimatum av sin far, kong Birendra: Han måtte velge mellom kongetronen og kvinnen han elsket.

Dette ultimatet skal være årsaken til den fatale familiemiddagen i kongepalasset forrige fredag. Sammenkomsten endte med blodbad og ti døde personer.

Spor i blodet

Den avdøde kong Birendra var den første som ble skutt og drept. Birendra og hans kone, dronning Aiswarya, hadde gjort det klart for sønnen at han ikke fikk tillatelse til å gifte seg med hans store kjærlighet, Devyani Rana (29).

Full av kokain og whisky skjøt og drepte den desperate prinsen familiemedlemmene, melder en nær venn av kongefamilien, ifølge The Sunday Times. Sporene etter kokain og whisky ble funnet i kronprinsens blod da han ble behandlet på sykehuset, sier kilden.

Dipendra døde på sykehuset mandag.

Elskerinne

Dipendras foreldre mente han måtte gifte seg med en 27 år gammel kvinne som heter Supriya Shah. Hans store kjærlighet, Devyani, fikk han ifølge kilder lov til å ha som elskerinne. Dette gikk imidlertid ikke den 29-årige kvinnen med på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer