Drepte kjæresten. Så fikk politiet vite om reptilkulten

Kultleder hevder hun er besatt av en reptildemon.

DØMT: Barbara Rogers ble mandag dømt til minst 15 års fengsel for drapet på samboeren. Foto:Monroe County Corrections Facility
DØMT: Barbara Rogers ble mandag dømt til minst 15 års fengsel for drapet på samboeren. Foto:Monroe County Corrections Facility Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidlig om morgenen 15. juli 2017 mottok nødsentralen en oppringning fra Coolbaugh Township, nord for Philadelphia i USA.

- Kjæresten min hadde en pistol. Han ba meg om å holde den her og trykke på avtrekkeren. Herregud, han er død!

Stemmen kom fra Barbara Rogers (44). Da politiet ankom traileren hun og kjæresten Steven Mineo (32) bodde i kort tid seinere, var han død. Rogers ble pågrepet på stedet, og siktet for drapet på kjæresten, skriver WNEP.

Advarte Mineo

Bare noen dager etter drapet begynte bisarre påstander rundt dødsfallet å komme fram. Rogers hevdet at Mineo hadde fått problemer med lederen av en nettbasert kult de var med i, og ba henne om å drepe ham, skrev nyhetsbyrået Associated Press.

Ifølge etterforskerne var paret ivrige følgere av Sherry Shriner, som ifølge NJ.com tror på en ny verdensorden, som innebærer at romvesener, demoner, zombier og andre onde vesener vil ta over verden.

Hun er overbevist om at onde krefter kan manifestere seg i mennesker, og at dette bare kan oppdages gjennom ørsmå detaljer i folks utseende eller interesser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer