Drepte kjæresten

BERGEN (Dagbladet): Før det brutale bildrapet hørte naboer en voldsom krangel fra leiligheten i Olsvikåsen. Rundt drapstidspunktet kom en drosje til samboerparets adresse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter det Dagbladet kjenner til, skal sjalusi være årsaken til at den 40 år gamle mannen kjørte over samboeren sin med bil flere ganger, ved 12-tida i går formiddag.

Samboeren hans trillet parets tre uker gamle baby da 40-åringen kjørte henne ned. I sammenstøtet ble spedbarnet slengt ut av barnevogna.

- Usedvanlig brutalt

Politiadjuntant Rune Malt ved Bergen politidistrikt karakteriserer drapet som et usedvanlig brutalt.

- Han har brukt bilen som drapsvåpen, og da snakker vi om et drapsvåpen på over et tonn. Det at det er et spedbarn inne i bildet, gjør det hele ekstra frastøtende, sier Rune Malt.

Naboer Dagbladet har snakket med, forteller at det kom en drosje til samboerparets adresse i Olsvikåsen i tidspunktet rundt drapet. Rett før skal paret ha kranglet svært høylytt.

Meldte seg

Etter det brutale drapet stakk gjerningsmannen av, men han meldte seg seinere ved Laksevåg lensmannskontor.

Den 40 år gamle gjerningsmannen, som nå er siktet for forsettlig drap, er statsløs palestiner, og har vært i Norge siden 1993. Han satt i går i lange avhør, og blir framstilt for varetektsfengsling mandag. Politiet vil ta stilling til om siktelsen blir omgjort til overlagt drap.

Tilstanden til den tre uker gamle babyen var i går kritisk men stabil. Barnet har alvorlige hodeskader.

<B>BÆRES BORT:</B> Den 29 år gamle kvinnen fraktes vekk av politiet.
<B>KRITISK SKADD:</B> Babyen på tre uker ble kjørt til sykehuset i går.