Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte kompis etter «Walking Dead»-maraton - trodde han ble til en zombie

- Aldri sett noe lignende, sier politiet.

SIKTET: 23-åringen, fotografert av politiet. Han er siktet for å ha drept vennen sin, fordi han trodde at vennen var i ferd med å bli en zombie. Foto: AFP PHOTO / GRANTS POLICE DEPARTMENT
SIKTET: 23-åringen, fotografert av politiet. Han er siktet for å ha drept vennen sin, fordi han trodde at vennen var i ferd med å bli en zombie. Foto: AFP PHOTO / GRANTS POLICE DEPARTMENT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tobarnsfar (23) fra New Mexico i USA er siktet for å ha drept vennen sin, Christopher Paquinn.

Bakgrunnen for drapet skal ifølge den siktede ha vært at han trodde at Paquinn var i ferd med å bli en zombie.

- Han oppgir at han drakk altfor mye alkohol og så mange «The Walking Dead»-episoder på rad, som grunner til at han drepte, sier politimannen Moses Marquez i Grants politidistrikt, til ABC News.

«The Walking Dead» er en kjent TV-serie basert på en tegneserie ved samme navn, og handler om en postapokalyptisk verden som regjeres av zombier.

Ifølge den siktede forsøkte Paquinn å bite ham mens de var fulle. Ifølge 23-åringen sparket og slo han Paquinn for å komme unna ham.

I tillegg slo han Paquinn med en elektrisk gitar, mikrobølgeovn og kjøkkenkniver, i tillegg til andre husholdningsartikler.

- Jeg tror på at hans historie om hva som skjedde er sann. Han trodde virkelig at Paquinn var i ferd med å bli en zombie, på grunn av hans berusede tilstand. Jeg har aldri sett noe liknende i løpet av de 13 åra jeg har jobbet her, sa Marquez til KOB4

Den siktede hadde ingen forhistorie med psykisk sykdom før drapet fant sted.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!