Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte kona, datteren og seg selv

Da politiet skulle varsle familien om selvmordet, oppdaget de at både kona og barnet var drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En familietragedie er under opprulling i Sandvika ved Oslo.

Funnet død i marka

- 11.10 i formiddag fikk vi melding om en død person i skiløypa i Vestmarksetra. Det er en 32-årig mann som trolig har tatt livet av seg, sier politioverbetjent Olav Brubakk ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.no.

- Da vi skulle varsle familien i Sandvika, fant vi kona på 27 og datteren på tre år døde hjemme, sier Brubakk.

Overbetjenten betegner saken som en familietragedie.

- Mannen har trolig tatt livet av seg på grunn av det han gjorde. Vi har ikke mistanke om at andre er innblandet, sier Brubakk til Dagbladet.no.

Mulig drapsvåpen funnet

Det pågår nå åstedsundersøkelser i kjellerleiligheten der familien bodde. Brubakk opplyser i 20-tida at drapsvåpenet muligens er funnet, men vil ikke si noe sikkert før resultatet av de kriminaltekniske undersøkelsene er klare.

Drepte kona, datteren og seg selv

Politiet har i ettermiddag og kveld avhørt vitner.

Naboer av familien opplyser til Dagbladet.no at de ikke har lagt merke til noe uvanlig den seinere tida, og motivet for tragedien er så langt en gåte.

Familien var polske statsborgere, men hadde bodd flere år i Norge.

BODDE I KJELLERLEILIGHET: Familien på tre bodde i kjellerleiligheten i dette huset ved Sandvika i Bærum. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET
BODDE I KJELLERLEILIGHET: Familien på tre bodde i kjellerleiligheten i dette huset ved Sandvika i Bærum. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET Vis mer
ETTERFORSKER: Etterforskere fra Asker og Bærum politidistrikt, med støtte fra Kripos, jobber nå for å kartlegge omstendighetene rundt tragedien.
KRIPOS PÅ PLASS: En etterforsker fra Kripos tar seg ned til kjellerleiligheten familien leide.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media