Drepte kona fordi hun nektet å ha sex

Kona ringte 911 og tryglet om hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Amerikansk politi har nå frigitt det oppsiktsvekkende lydopptaket der 64 år gamle Joann Reidenbach trygler om hjelp fordi mannen forsøker å drepe henne.

Da politiet kom til ekteparets hjem i Kenosha i Wisconsin bare noen minutter etter den siste nødsamtalen, var kvinnen død. Ektemannen Gary Sabol (63) sto fortsatt inne på soverommet med en kniv i hånda, skriver blant andre chicagotribune.com.

Da lå Joann Reidenbach død i senga i en blodig nattkjole.

Gift i 36 år

Gary Sabol er nå siktet for å ha drept sin kone gjennom 36 år med kniv og skytevåpen.

På opptaket sier kona til alarmsentralen 911 at mannen angrep henne med kniv da hun ikke ville ha sex med ham. Hun ringte to ganger, og rakk akkurat å fortelle at mannen skjøt henne tre ganger i magen.

Selv har ektemannen forklart at han er lei seg for at han gjorde det han gjorde. Han er nå siktet for drap, seksuelle overgrep og mishandling.

Hevder barmhjertighetsdrap

- Jeg elsker kona mi, skal mannen ha sagt ifølge en politirapport.

Gary Sabol lider av Parkinsons sykdom, og satt i rullestol under fengslingsmøtet. Han lider i tillegg av diabetes, og hevder han ikke vil leve lenge. Hans advokat forklarer at mannen også lider av psykiske problemer.

Til politiet har han foklart at også kona var syk, og at han ønsket å la henne slippe flere lidelser. Derfor drepte han henne.