Drepte kona med kobraslange

For å heve livsforsikringen hennes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Thailand leter i dag etter Nired Ngamdee (49) som skal ha drept Monrey Feungfoo (50) med en giftslange for å heve livsforsikringen hennes. Det skriver nyhetsbyrået AP.

Leide slangetemmer

- Ngamdee leide i 2004 en slangetemmer til å slippe løs en kobraslange på kona Feungfoo. Slangen bet henne utenfor hytta hvor hun tilbrakte natten med Ngamdee, sier politimester Winai Thongsong.

- I stedet for å få kona til en lege så fort som mulig, gav Ngamdee henne smertestillende. Først da Feungfoo havnet i koma, tok han henne til sykehuset. Hun ble erklært død ved ankomsten, sier Winai.

Ble mistenksomme

Etter konas bortgang, gikk Ngamdee til forsikringsselskapet Finanza Nationwide og krevde mer enn åtte millioner baht, som tilsvarer omtrent 1,3 millioner kroner. Men forsikringsselskapet ble mistenksomme og gikk til politiet.

- Etter å ha etterforsket saken en lang stund, kom vi fram til at den mistenkte hadde planlagt å ta livet av kona med slangen for å heve livsforsikringen hennes, sier Winai.

Hvert år blir omkring 20 personer bitt av kobraslanger i området, ifølge sykehusloggen ved Nernmaplang. Ingen andre har foreløpig omkommet, ettersom de sårede raskt kommer seg til sykehuset.