Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte kone og sønn under familiekrangel

Familiedrama endte med massedrap i USA. Barnebarnet (2) døde også. Gravid svigerdatter til sykehus med kritiske skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 50 år gammel mann skjøt og drepte i dag sin 49 år gamle kone og sin 26 år gamle sønn, før han drepte seg selv kjørende i sin bil med politiet etter seg. Hans to år gamle barnebarn døde også. Den to år gamle gutten prøvde trolig å komme seg unna da han falt ned fra et vindu i annen etasje.

2-åringens gravide mor (25) forsøkte også å flykte, men ble skutt av mannen. Hun er den eneste overlevende etter familietragedien, men er kritisk skadet og ligger nå på sykehus.

Operasjonsleder Perry Rushing ved Livingston Parish-politiet opplyser til nyhetsbyrået Associated Press at foranledningen til skytingen skal ha vært en pågående familiekrangel mellom mannen og hans kone.

Politiet fant 50-åringens kone og sønn drept inne i hjemmet deres i Holden, 70 mil nordvest for New Orleans. Utenfor fant de 2-åringen død. Det er uklart om barnet ble skutt eller om han døde av fallet da han og moren prøvde å flykte fra annen etasje.

50-åringen ble fulgt av politiet på riksveien, og skjøt seg selv da de prøvde å få ham til å stoppe.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media