Drepte Kutchers date - risikerer dødsstraff

Michael Gargiulo (43) risikerer dødsstraff etter å ha blitt funnet skyldig i to drap og ett drapsforsøk. Advokaten hans mener derimot at seriemorderen er psykisk syk. - Det er ikke humant.

VITNET: Skuespiller Ashton Kutcher (41) vitnet under rettssaken mot Micheal Gargiulo (43) i sommer. Nå har juryen stemt for dødsstraff for Gargiulo som allerede er funnet skyldig i to drap og ett drapsforsøk. Foto: Genaro Molina / Los Angeles Times / AP / NTB Scanpix
VITNET: Skuespiller Ashton Kutcher (41) vitnet under rettssaken mot Micheal Gargiulo (43) i sommer. Nå har juryen stemt for dødsstraff for Gargiulo som allerede er funnet skyldig i to drap og ett drapsforsøk. Foto: Genaro Molina / Los Angeles Times / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Seriemorderen som drepte en kvinne samme kveld som hun skulle på date Ashton Kutcher risikerer dødsstraff. Det melder Sky News.

Juryen i rettssaken mot Michael Gargiulo stemte på fredag i favør for dødsstraff etter at Gargiulo ble funnet skyldig i to mord og ett mordforsøk i august.

Den endelige dommen til Gargiulo er klar 28. februar, skriver Sky News.

Gargiulo (43) går også under navnet «nabomorderen» fordi han valgte seg ofre som bodde rett i nærheten av seg selv. Ofrene inkluderer 22 år gamle Ashley Ellerin som ble drept den kvelden hun skulle på date med Kutcher i 2001.

- Det er ikke humant

Advokaten til Gargiulo, Daniel Nardoni, hevder at klienten hans er psykisk syk og dermed heller ikke kan bli dømt til døden. Etter juryens avgjørelse på fredag, uttalte Nardoni at han er skuffet og sint:

- Man dreper ikke mennesker som er psykisk syke. Det er ikke humant. Det finnes andre straffer for dem, det kalles livstid uten prøveløslatelse, sier han, ifølge Sky News.

Advokater og én rettspsykiater har uttalt i retten at Gargiulo har en dissosiativ personlighetsforstyrrelse, skriver NBC News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer