- Drepte læreren med kjøkkenkniv

Kvinnen skal ha drept læreren med en kjøkkenkniv hun hadde gitt ham i gave.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TRONDHEIM (Dagbladet): I retten nekter trebarnsmoren å ha drept eks-kjæresten.

Emballasjen til en kjøkkenkniv og e-postmeldinger med barneporno ser ut til å bli viktige bevis i drapssaken som startet i Sør-Trøndelag tingrett i går, melder NRK.

Den 37 år gamle kvinnen fra Nord-Trøndelag er tiltalt for drap på sin tidligere kjæreste Sverre Sæther (35), i hjemmet hans på Kyrksæterøra i Sør-Trøndelag, 22. august i fjor.

Kvinnen skal også ha sendt en rekke tekstmeldinger med alvorlige trusler mot Sverre Sæther.

Var ulykke

Læreren døde av et knivstikk. Til å begynne med trodde politiet at stikket var selvpåført og at det dreide seg om en ulykke.

I følge obduksjonsrapporten kan knivstikket være påført læreren, enten av ham selv eller andre.

Emballasjen til kniven skal være funnet i tiltaltes jakke, som lå i avdødes sofa. DNA-spor fra tiltalte, men ikke fra Sæther, ble funnet på denne emballasjen.

DNA-spor fra tiltalte er ikke påvist på kniven, som ble funnet i nærheten av stedet der Sæther falt om og døde på grunn av forblødning.

Aktor, statsadvokat Helge Kaasbøll, mener å kunne føre bevis for at tiltalte sto bak en rekke tekstmeldinger med trusler og delvis seksuelt innhold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer