Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte norsk mor og datter

Familietragedie i Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 42 år gammel  norsk kvinne og hennes 17 år gamle datter er skutt og drept i en familietragedie på øya Mors på Jylland i Danmark. De ble drept av kvinnens samboer, som tok sitt eget liv, melder nyhetsbyrået Ritzau.

Det var i går de tre døde ble funnet i en villa på Mors, og politiet i Thisted har i dag gått ut med de foreløpige resultatene av etterforskningen. Det var en nabo som varslet politiet i går fordi det var sot på rutene i huset.

Kom ikke på jobb

Da hadde også jentas arbeidsgiver dratt hjem til familiens hus fordi 17-åringen ikke hadde kommet på jobb verken mandag, tirsdag eller onsdag uten å gi beskjed. Derfor tror politiet at tragedien skjedde i helgen, skriver den danske avisa BT

Rettsmedisinere har i dag identifisert de tre døde. Kriminalinspektør Jørgen Hassing opplyser at mannen først bandt mor og datter før han skjøt. Deretter brukte han brennvæske og tente på før han tok livet av seg selv.

Politiet i Thisted sier til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) at det ikke har kommet noen meldinger om trusler fra kvinnens samboer, som kom fra det tidligere Jugoslavia.

FAMILIETRAGEDIEHuset på øya Mors på Jylland ble avsperret i går kveld og ambulanser tilkalt da tre personer ble funnet døde. Nå vet politiet hva som har skjedd.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!