Drepte, parterte, saltet og kokte sine egne foreldre

Nå er 31-åringen dømt til livstid i fengsel i Hongkong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(NTB/Dagbladet): I mars 2013 inviterte 31 år gamle Henry Chau foreldrene sine på lunsj. I stedet stedet drepte ham dem, før han ifølge kinesisk rett parterte dem, kokte dem og pakket dem inn i matbokser med ris. 

To dager etter at moren Chau Wing-ki (65) og faren Siu Yuet-yee (62) ble meldt savnet, ble de funnet drept og partert i to kjøleskap.

Under den 20 dager lange rettssaken fortalte Chau selv hvordan hadde partert sine foreldre før han saltet, kokte og pakket kroppsdelene inn i matbokser.

Før drapene hadde han gått til innkjøp av flere kniver, og ble av dommer Michael Stuart-Moore beskrevet som en svært farlig og sjelløs person.

Fra tiltalebenken så Chau upåvirket ut da dommen ble opplest:

- Dommen etter tiltalepunkt 1 og 2 er at du dømmes til livstid i fengsel, sa dommer Michael Stuart-Moore da rettens avgjørelse falt fredag.

31-åringen ble i tillegg dømt til ni år og fire måneder i fengsel for å ha forhindret begravelse av foreldrene. Dommene vil bli sonet samtidig.

I retten erklærte Chau seg ikke skyldig etter tiltalen. En venn av ham, som var tiltalt for å ha vært involvert i drapene, ble frikjent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer