Drepte samboeren - nekter politiavhør

40-åringen fra Skiptvedt som natt til lørdag skjøt ned og drepte samboeren, nekter å la seg avhøre av politiet. Men før han fikk besøk av sin forsvarer, hadde han allerede fortalt både politimenn og ambulansepersonell at han hadde skutt kvinnen med ei hagle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I morgen vil 40-åringen bli framstilt for varetektsfengsling i Moss forhørsrett.

- Han er foreløpig siktet for forsettlig drap, sier politiinspektør Jon Granrud.

Deprimert

Det var i et kombinert bolighus og hytte på Glennetangen i Skiptvedt den 36 år gamle kvinnen ble skutt ned og drept natt til lørdag.

40-åringen, som ifølge sin forsvarer, er svært deprimert, forklarte seg til både politi og ambulansepersonell da han ble pågrepet. Men i går, etter en samtale med en advokat fra høyesterettsadvokat Tor Erling Staffs kontor, ønsket drapssiktede ikke å forklare seg.

Det er fortsatt uklart hvor den dreptes seks år gamle datter oppholdt seg, da moren ble skutt ned og drept. Ifølge politiet er det klart at datteren var i boligen.

- Vi vil med det første forsøke å få en samtale med den lille jenta, for å få vite hva hun eventuelt kan ha sett, sier politiinspektør Jon Granrud. Han understreker at det er uaktuelt med et vanlig politiavhør av den lille jenta.

Varetekt

40-åringen, som er tidligere kjent av politiet for mindre alvorlige straffbare forhold, vil med det første bli judisielt observert.

Politiinspektør Granrud vil begjære mannen fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.