Drepte sine tre sønner

LOS ANGELES(Dagbladet): Socorra Caro(42) var en lojal doktorfrue, kirkegjenger og ildsjel i den velstående Santa Rosa-dalen utenfor Los Angeles. Nå ligger hun alvorlig skadet på sykehus mistenkt for å ha skutt tre sønner mens de sov, samt forsøkt å ta sitt eget liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da ektemannen Xavier Caro(52) kom hjem fra jobb mandag fant han sønnen Christopher(5), Michael(8) og Joseph(11) døde i sengene sine. Bare det fjerde barnet, et spebarn, var levende. Da politiet ankom sto Caro sjokkskadd på trappa med spebarnet i armene. Kona lå livstruende skadet etter at hun hadde rettet pistolen mot sitt eget hode uten å treffe med et dødelig skudd. Hun ble brakt til sykehus, men politiet har ikke kunnet avhøre henne enda.

- Vi leter ikke etter noen morder. Det hele ser ut som et familiedrama, og det er dramatisk nok, sier sheriffens talsmann Eric Nishimoto.

Den elegante villaen, verd åtte millioner kroner, til familien Caro ligger isolert på en stor eiendom, slik at ingen av naboene hørte noen skudd. Alle er i sjokk etter den grusomme hendelsen. Og ingen ante at det var problemer i den vellykkede familien.

Særlig fru Caros kirkearbeid lot alle tro at doktorfruen hadde funnet lykken i livet; både i ekteskapet med den respekterte legen og sin religiøse tro som ga seg utslag i aktivt kirkearbeid. Fru Caro blir også beskrevet som en svært god mor. Mannen Xavier Caro blir beskrevet som hjelpsom og hyggelig. Politiet skal likevel ha informasjon om at det har vært problemer i familien i flere år.