Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte sju og holder gisler

Jente (10) blant ofrene. Stor politiaksjon mot desperat 34-åring i Michigan.

 SJOKK:  Familieemdlememr  og naboer i sjokk utenfor boligene på Plainfield Avenue North East i Grand Rapids i Michigan i går kveld lokal tid mens skyting og gisselaksjon pågår. FOTO: THE GRAND RAPID PRESS/mlive.com/grand-rapids/REUTERS/SCANPIX.
SJOKK: Familieemdlememr og naboer i sjokk utenfor boligene på Plainfield Avenue North East i Grand Rapids i Michigan i går kveld lokal tid mens skyting og gisselaksjon pågår. FOTO: THE GRAND RAPID PRESS/mlive.com/grand-rapids/REUTERS/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sju personer, blant dem ei 10 år gammel jente, ble tirsdag skutt og drept i to boliger i Grand Rapids i delstaten Michigan i USA.

Drapsmannen, en 34 år gammel mann med personlige forstyrrelser, har seinere forskanset seg i en tredje bolig, der han holder gisler.

I tillegg til jenta ble fem voksne kvinner og én mann funnet drept i de to boligene nordøst i Grand Rapids. En stor aksjon er fortsatt i gang fredag morgen norsk tid.ble torsdag satt i gang for å oppspore ham.

- Vi ser på ham som væpnet og farlig. Vi har satt inn alle våre ressurser, sa Jon Wu i politiet i Grand Rapids, ifølge NTB - AFP.

Ifølge lokale medier forsøkte mannen først å flykte til Detroit i bil. Han skal så ha krasjet og rømt til fots.

Ut fra fengsel Et hundretall politifolk omringet boligen, og det ble meldt om skuddvekslinger.

Den antatte gjerningsmannen er tidligere dømt for voldskriminalitet. Ifølge familiemedlemmer slapp han nylig ut fra fengsel.