Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte svigerforeldrene med flammekaster

Åstedet utbrent etter ugjerningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 48 år gammel mann har tatt livet av svigerforeldrene sine med en hjemmelaget flammekaster. Drapene fant sted i den østerrikske byen Hartberg, melder CNN.

Mannen satt fyr på det eldre paret mens de lå og sov sent fredag ved hjelp av en flammekaster han hadde laget av en beholder med propangass, ifølge sjefsetterforsker Anton Kiesl.

Kvinnen var ikke i stand til å gå på egenhånd og ble funnet brent i hjel i sengen sin, mens ektemannen ble funnet død på en benk utenfor huset.

Begge ofrene var i 84 år gamle.

Kiesl sier til AP at mannen flyktet fra stedet etter drapet og deretter forsøkte å ta livet sitt. Han ligger for øyeblikket i kunstig koma, men det er ventet at han vil overleve.

Motivet for drapene er ikke kjent.

ÅSTEDET:  Et ektepar i 80-årene ble drept med en modifisert gasstank i sitt eget hjem i Østerrike. Foto: EPA/MARKUS LEODOLTER
ÅSTEDET: Et ektepar i 80-årene ble drept med en modifisert gasstank i sitt eget hjem i Østerrike. Foto: EPA/MARKUS LEODOLTER Vis mer
DRAPSVÅPENET: Restene av det som trolig er drapsvåpendet ligger igjen i hagen til de drepte.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!