Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte to-åring som hevn

En grotesk drapsak ryster Danmark. En sjalu 23-åring hevnet seg på kjæresten ved å kidnappe og drepe kjærestens to år gamle sønn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 27 år gammel kvinne fra Rwanda søkte tirsdag ettermiddag tilflukt på et krisesenter i den danske byen Thisted. Hun hadde med seg sine to barn på sju og to år. Kvinnens 23 år gamle kjæreste og landsmann, som ikke var far til barna, oppsøkte kvinnen på krisesenteret. Han klarte å komme seg inn og tok kvinnens to år gamle gutt som gissel. Personalet forsøkte å stanse han, men maktet ikke.

Ville ut av forhold

Ifølge den danske avisen B.T. hadde de to voksne vært kjæresten noen måneder, men de bodde ikke sammen. Den 27 år gamle kvinnen skal ha forsøkt å avslutte forholdet til 27-åringen, noe han ikke aksepterte.

Politiet ble umiddelbart varslet og på bakgrunn av vitneopplysninger fikk de vite at mannen hadde stukket fra stedet med gutten og søkt dekning i en leilighet. Politiet ankom leiligheten, men da ropte 23-åringen til tjenestemennene at han ville slå ihjel gutten om de nærmet seg han.

Forsterkninger ble tilkalt, huset omringet og forhandlinger innledet. På grunn av språkvansker gikk forhandlingene tregt. Ingen vet nøyaktig hva som skjedde, men etter omlag en halvtimes stillstand kom 27-åringen ut på gaten uten noen form for forvarsel.

B.T. skriver at mannen la seg ned på bakken og ble påført håndjern. Politiet stormet opp i leiligheten og fant to-åringen livløs. Mest sannsynlig var han blitt kvalt. Livet sto ikke til å redde, selv om gutten ble sendt rett til sykehus og spesialister.

Mannen vil bli framstilt for varetektsfengling og siktet for drap, opplyser dansk politi. To-åringens mor og hennes andre barn er tatt hånd om av et kriseteam.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media