Drepte tre på styremøte

En i styret dro opp en AK-47 og drepte tre etter å ha anklaget dem for svindel i Philadelphia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Styremøtet til firmaet Watson International endte i et blodbad klokka 20.30 i går kveld, lokal tid, melder lokalavisa Philly.com.

Det skal ha vært seks personer, inkludert gjerningsmannen, tilstede under styremøtet i tredje etasje i bygning 79 inne på havneområdet i byen. Sju personer var involvert i skytedramaet.

I løpet av møtet skal det ha startet et høylytt krangel, hvor en beskyldte noen av de andre i styret for svindel. Så skal han ha dratt opp en AK-47, et russisk automatgevær.

- Det ser ut til at skytteren var oppskaket over noe som skjedde under møtet. Det ser ut at det var en krangel om penger, sier visepolitimester Richard Ross til Philly.com.

Tre av de sju ble drept, yttereligere en skal være alvorlig skadd. Den skadde kan ha blitt skutt ved et uhell.

En av de drepte ble truffet av sju skudd.

Etter å ha drept tre og skadet en fjerde, tok han med seg de to siste til et annet rom i bygningen og bandt dem, før han endte i en skuddveksling med politiet.

Under skuddvekslingen skal han ha brukt en halvautomatisk pistol, og til slutt trukket seg tilbake bak en dør. Politiet tilkalte spesialtroppen, som til slutt kom inn bakfra og kunne konstatere at han var død. Politiet mener han skjøt seg selv.

EN SØRGELIG HENDELSE:  Visepolitimester Richard Ross sier det er trist at dette skulle hende i Philadelphia. Foto: SCANPIX/AP
EN SØRGELIG HENDELSE: Visepolitimester Richard Ross sier det er trist at dette skulle hende i Philadelphia. Foto: SCANPIX/AP Vis mer

- Dette er en tragisk situasjon, sier Ross.

Tidligere meldinger gikk ut på at bygning 79 ligger inne på et område eid av norske Kværner. Disse meldingene avvises fra Aker i Norge, som opplyser til Dagbladet.no at det er Norske Akers datterselskap Aker American Shipping som eier et skipsverft i havneområdet. Dette ligger et stykke unna bygning 79.

TOK SITT EGET LIV: Etter å ha havnet i skuddveksling med politiet, tok drapsmannen sitte eget liv.
HER SKJEDDE DRAPENE: Bygning 79 ligger inne på området hvor Kværner har 600 ansatte i Philadephia i USA. <br><a href=http://maps.google.com/maps?f=l&hl=en&q=*&near=admiral+peary+way,+philadelphia,+pa&ie=UTF8&ei=A3vRReL4FJjw2QKKxu3iDw&sig2=m2I-L-C4ScyQm6OAca7vTw&cid=39888530,-75169411,16192319218679189277&li=lmd&t=h&z=14&ll=39.895251,-75.169401&spn=0.02634,0.059395&om=1&iwloc=A>Beveg deg videre i kartet her!</A>