Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drepte tre

Tre menn ble drept og en alvorlig skadd i et skytedrama midt i Helsingfors i går ettermiddag. En finsk kvinne i 30-årsalderen er arrestert. Ifølge finsk politi hadde hun avfyrt alle skuddene i skytterklubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuddramaet fant sted i sentrum av den finske hovedstaden ved 16-tida i går. Det skal ha vært et øyenvitne til stede under skytingen. Alle ofrene var menn i alderen 23 til 37 år, og de var alle skutt i hodet. Ifølge politiet var alle ofrene finske.

Arrestert på flyplass

I går kveld var verken ofrene eller den arresterte kvinnen navngitt. Politiet ville heller ikke gi opplysninger om mulige motiver for de grusomme drapene.

Kvinnen som skal stå bak ugjerningen, ble arrestert på Helsingfors flyplass rett etter klokka 19.00 i går kveld. Hun klarte først å rømme fra åstedet, men politiet satte inn store styrker for å spore henne opp. Gatene rundt skytterklubben ble raskt avsperret, og politiet gjennomsøkte klubblokalene for å finne henne. Etter hvert ble letingen utvidet til å gjelde hele det sørlige Finland.

Tyngre håndvåpen

Kvinnen skal ha skutt sine ofre med et tyngre håndvåpen. Det er ikke nødvendig med lisens for dem som bruker våpen i skytterklubben, og tyngre våpen blir brukt i klubben.

I området der trippeldrapet skjedde, var det i går et stort oppbud av politibiler og ambulanser. All normal trafikk ble sperret av i området etter den dramatiske hendelsen. Husene i området er hovedsakelig bolighus. Alle innbyggerne ble evakuert, og fire timer etter skudd-dramaet, fikk de ennå ikke lov til å vende hjem.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media