Dress-dronningen satser 19 millioner

Turid Varner har kjøpt to leiligheter i luksusprosjektet Hvamodden på Nesøya. Hun har slått leilighetene sammen til en perle med en prislapp på 19 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Den ble veldig dyr, men den ble også veldig lekker, sier Turid Varner til Dagbladet.

Hun er enke etter klesgründeren Frank Varner som døde for fire år siden.Etter å ha bodd 30 år i Grønsundåsen på Nesbru skaffet hun seg de to leilighetene på Nesøya, som hun slo sammen til en 380 kvadratmeters perle med gullutsikt utover Holmenbukta.

Nærmere familien

Prislappen på 19 millioner kroner gir en kvadratmeterpris på 50 000 kroner.-  Alle de tre sønnene mine bor i gangavstand fra leiligheten min her på Nesøya. Nå har jeg god plass når mine seks barnebarn kommer på besøk, sier en storfornøyd Varner.

-  Det var sønnene mine som ville at jeg skulle kjøpe leilighetene. Jeg trodde ikke jeg skulle gjøre noe sånt. Men da den fantastisk flotte mannen min døde, ble jeg alene i en stor enebolig. Det er ikke enkelt. Da er det kjempehyggelig å flytte i nærheten av familien, sier hun.

Hun flyttet inn allerede i oktober, men det er først nå prisen er blitt offentliggjort.

-  Ja, jeg må innrømme at den kostet 19 millioner kroner. Men jeg har fått det veldig fint. Leiligheten er stor, har nydelig utsikt, og jeg trives godt i nabolaget, sier hun.-  Slike leiligheter får man bare ikke lenger, sier Karianne Hammer i Hammer & Hatlevik AS, som formidlet salget.

Nesøyas dyreste

-  Leiligheten ligger 25 meter fra vannkanten, og rett utenfor finner du et stort og nydelig fellesareal som kan brukes til turer og bad, forteller Karianne Hammer.

Kjendismekler Petter Andreas Poppe i Aktiv Eiendom mener Varner har fått leiligheten til en god pris.

-  Men det er utvilsomt den dyreste leiligheten på Nesøya, sier han.-  Det blir bare solgt et par-tre leiligheter i denne prisklassen hvert år. Men vi selger mange flere slike luksusleiligheter enn det vi gjorde for bare fem år siden. Flere vil nå legge penger i privat bolig, sier han.

PÅ TOPP I BUNN: Turid Varner har kjøpt hele underetasjen i luksusprosjektet Hvamodden på Nesøya. Komplekset består av 24 leiligheter.
PÅ REKKE OG RAD: Sønnene Joakim, Petter og Marius Varner bor på rekke og rad på fasjonable Nesøya. Nå bor mor Turid i gangavstand fra dem.