Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Dressmann-ansatt ble knivrispet på halsen og ranet rett etter stengetid

I Harstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinnelig ansatt ved en Dressmann-butikk i Harstad ble i kveld ranet da hun var iferd med å stenge klesbutikken for kvelden.

- En dame i 40-åra var på jobb og var i ferd med å kjøre ned gitteret foran butikken rundt klokka 18 i kveld da en mannsperson smatt inn under gitteret og inn i butikken hennes. Mannen holdt en kniv mot halsen til kvinnen og truet på den måten til seg pengene fra kassa, sier regionleder Morten Hole i Midtre Hålogaland politidistrikt til Dagbladet.

Gjerningsmannen skal deretter ha forlatt butikk ut bakveien og er i øyeblikket på frifot med et ukjent pengebeløp, opplyser politiet.

- Kvinnen ble rispet på halsen og ble sendt til sykehus for sjekk. Foruten dette og den psykiske påkjenningen hun har vært utsatt for, er hun uskadd, sier Hole.

Gjerningsmannen beskrives som en cirka 180 centimeter høy mann. Han skal ha vært iført mørke klær og en mørk lue. Han skal ha snakket gebrokkent norsk.

- Dersom publikum vet noe eller har sett noe mistenkelig, må de ringe politiet, sier han.

Politiet kan kontaktes på 02800 eller 77043600.

Politiet gjør nå undersøkelser på stedet og forsøker å finne overvåkningsbilder fra stedet som kan ta de på sporet av raneren. Kniven som ble brukt under ranet er ikke funnet.

Det grove ranet skjedde på Kanebogen senter som ligger litt sør for Harstad sentrum.

Lik Dagbladet på Facebook