Drev privat fengsel i kjelleren

Young Guns-leder risikerer forvaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arshad Mahmood holdt tre personer innesperret i et hjemmelaget fengsel i boligen sin i Ullensaker. Nå risikerer han forvaring.

Young Guns-lederen og hans medhjelpere skal ha holdt de tre marokkanerne innesperret i henholdsvis ni, åtte og tre dager.

Mahmood er tiltalt for kidnapping, tortur, ran, ulovlig oppbevaring av våpen, falske penger og narkotika.

Håndjern, hetter og kjetting

Mahmood skal ha brukt håndjern, innlåsning og vakter for å sørge for at marokkanerne ikke skulle slippe unna.

Vinduet i kjellerrommet var murt igjen, og på døren var det satt en forsterket lås. De tre ofrene skal ha blitt brakt inn i rommet med hette over hodet, og lenket fast med kjetting og håndjern.

De fikk høre sterke trusler, som at de ville bli brennmerket, voldtatt, skutt og drept, ifølge påtalemyndigheten.- Farlig Statsadvokaten har nå tatt ut tiltale mot de seks som var siktet i saken, skriver Romerikes Blad. Påtalemyndigheten vurderer å legge ned påstand om forvaring i elleve år for den antatte hovedmannen.

- Arshad Mahmood er så farlig at det kan nødvendiggjøre bruk av forvaring, sier politiadvokat Harald Holmsen i Romerike politidistrikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.