Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drev pub i garasjen

Nå må kvindølingen i møte med politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Familiefaren i 50-årene innredet sin store, doble garasje til pub. Her solgte han brennevin og øl til de som klarte å finne garasjen, noen kilometer nord for Storekvina i Vesterdalen i Kvinesdal, skriver Fædrelandsvennen. Nå må kvindølingen i møte med politiet.

- Jeg har lagt alle kortene på bordet og får ta en eventuell bot som måtte komme. Det er klart jeg burde visst bedre, sier familiefaren.

Det var spesielt etter at de mer lovlige utestedene stengte, at folk fra både Kvinesdal og Flekkefjord dro til det ulovlige skjenkestedet. Etter hvert begynte ryktene å svirre, og lensmannskontoret i Kvinesdal aksjonerte mot garasjen, som gikk under navnet «Karaoke-klubben». Politiet beslagla noen flasker brennevin. De tok også med seg navnelister på medlemmer, men gjestene risikerer ingen straff, melder avisa.

Garasjeeieren er ikke straffedømt tidligere. Ifølge lensmann Jan Magne Olsen, vil mannen mest sannsynlig få en bot.

- Jeg vil anta at det var plass til rundt 40 personer i lokalet. Garasjen var innredet akkurat som et ordinært skjenkested, med musikkanlegg og det hele, sier lensmannen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling