Drillo: - Jeg savner Norge

Egil Drillo Olsen avslører i et intervju med engelske SkySports at han savner Norge. Det er ikke norsk fotball han savner, men derimot snø, fjell og stillhet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Av THOMAS KRISTENSEN

- Jeg liker England og har alltid likt engelsk fotball. Jeg var ofte her som guttunge og så på fotballkamper, Men jeg savner snøen, fjellene og stillheten, sier den tidligere norske landslagssjefen.

Olsen ble intervjuet av SkySports fotballekspert Jimmy Hill. Drillo satt i TV-studio i velkjent positur med treningsdress og nedbrettede pæler.

Om klubben Wimbledon

Drillo filosoferer også rundt fenomenet Wimbledon.

- Wimbledon burde vel ikke vært i Premier League, burde vi vel? Vi er en liten klubb uten stadionanlegg og med lite penger. Det er et paradoks at vi er i Premier League. Jeg ville likt å forlate klubben om to år i en bedre posisjon enn den er nå, sier Drillo.

Om nedrykk

Wimbledon er en klubb uten de store stjernene. Og Drillo har brukt opp kjøpekvoten. Men Wimbledon-sjefen er ikke redd for nedrykk til første divisjon.

- Vi er bare sju poeng fra nedrykk - langt fra sikre. Men vi klarer det. Jeg tror vi overlever i Premier League. Målet er å havne midt på tabellen.

Om penger

Selv om Wimbledon har nordmenn på eiersiden deler ikke Drillo kapitalinteressen.

- Penger var ikke noe tema for meg i Norge, Jeg jobbet med spillerne - ikke med penger og salg av spillere, Det liker jeg ikke, sier Drillo.

Wimbledon møter Everton hjemme på Selhurst Park på søndag.