Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drillo fly forbanna

I dag er det 1. april og på nettet florerer spøkene. Her er de beste!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Adresseavisa kliner til med en skremmende nyhet og skriver at et nytt mobilvirus skaper panikk blant både teleoperatører og kunder.

Ifølge avisa har et skummelt virus infisert mange mobiltelefoner og videresendt alle tekstmeldinger som er sendt det siste døgnet til alle navnene som er lagret på adresselista.

Fortvilte og rasende kunder skal ha begynt å ringe Telenor og NetCom allerede i går kveld. Verst var det for en administrerende direktør som fikk konfidensielle opplysninger om fusjonen mellom DNB og Gjensidige spredt for alle vinder, skriver avisa.

Når du klikker deg inn på oversikten over hvilke telefoner som er infisert av viruset skjønner du at du har blitt lurt.

Sjokknyhet i Bergen

Bergens Tidende lanserer den fantastiske muligheten til å sjekke om naboen er kriminell.

- Som første norske nettavis legger bt.no ut hele strafferegisteret på nett. Her kan du sjekke rullebladet til alle du kjenner!, skriver avisa.

Og lurer deg grundig.

Det gjør nok Bergensavisen også med nyheten om at den gamle og ærverdige brannstasjonen i sentrum blir ny moskh.

- Muslimene ønsker ikke å gjøre noen endringer med bygget i det hele tatt. De vil bytte ut skiltet «Brandstasjon» med noe mer passende på arabisk. Det er en skilting som vil bli gjort på en svært skånsom måte, sier byråden Nils Arild Johnsen til avisa. Og tuller og tøyser han også.

Sinna «Drillo»

NRK melder at Egil «Drillo» Olsen ble så forbanna da kanalen valgte å kalle alle fotballprogrammene sine for 4-4-2 at han sier opp kontrakten med statskanalen.

For de litt mindre sportsinteresserte kan det jo nevnes at Egil aldri har vært en stor fan av 4-4-2. Men før du tenker på «Drillo» som en skikkelig grinebiter bør du tenke på datoen.

Radiotøys

P4 vil ikke være dårligere enn storebror på Marienlyst og bringer deg sjokknyheten om at julaften kan bli en vanlig arbeidsdag.

Ifølge radiokanalen er det EU som setter hardt mot ikke fullt så hardt i EØS-forhandlingene og krever at julaften og skjærtorsdag blir arbeidsdager i Norge sånn at vi er i synk med resten av Europa.

1. april kan jula fort feires 25. desember.

TV-tøys

TV 2 nyhetene meldte at Tine nå lanserer rusmelk som nytt produkt, som et sunnere alternativ til rusbrus, skriver NTB.

- Endelig et eksempel på at landbruksnæringen kan fornye seg, kommenterte en av de intervjuede i innslaget.

Det kunne sikkert blitt en hit i barnehagene.

Regjeringsvrøvl

Digi.no har dagens desiderte gladsak for nettsurfere. Ifølge nettstedet graver finansminister Per Kristian Foss dypt i lomma for å få fart på bredbåndsbruken her til lands.

Foss og hans glade regjeringskamerater tilbyr nå gratis bredbånd i 16 måneder, og den fantastiske avtalen skal administreres gjennom de største elektrokjedene.

IT-avisen følger opp med nyheten om PC-er til en krone stykket. Ifølge nettstedet er det en av de store bredbåndsaktørene som står bak tilbudet, og forutsetningen for å kunne kjøpe den grisebillige datamaskinen er at du binder deg til et dyrt bredbåndsabonnement.

Penger å spare

Mange har hatt en vinter med mer enn bare litt dyre strømregninger. Avisa Firda spøker i dag med alle som er på desperat utkikk etter strømsparende tiltak.

Avisa melder om det banebrytende mikrokraftverket som kan kobles rett på springen i de tusen hjem. Ideen er fantastisk, produktet finnes nok bare i dag.

På Kongsvinger bringer avisa Glåmdalen et glimrende sparetips til innbyggerne. Geir Gule, av alle mennesker, har investert i en spolemaskin for tomme dorullhylser.

- Nå kan folk ta vare på tomme dorullhylser og få rullet på nytt papir. Vi har investert i tre slike maskiner til butikkene våre både på Flisa, Kirkenær og i Kongsvinger. Det brukes jo enorme mengder med toalettpapir, så her kan det være penger å spare, sier Gule til avisa. Og introduksjonstilbudet gjelder selvfølgelig bare i dag.

Et annet tilbud du neppe får i morgen er Din Sides rentetilbud. Ifølge de gode hjelperne på nettet tilbyr nå den norske filialen til Den Danske Bank boliglån til 3 prosent, helt uten risiko for deg.

Din Side skriver at banken tar hele valutarisikoen, og dermed «får du både i pose, sekk, og veske.» I dag.

På Raufoss venter en annen godbit på lettlurte opplendinger. Bensinstasjoneieren Per Briskelund skal selge stasjonen sin, og i sympati med stakkarene som må gjennom bomringen på Breiskallen gir han bort 30 liter bensin til de 10 første kundene, skriver Oppland Arbeiderblad.

Avskjedsgave med røde roser i kinnene altså.

Har du derimot en og annen skilling igjen etter vinterens strømfest, og ønsker å bruke den til fellesskapets beste kan du la deg lure her.

Baron Røkke

Haugesunds Avis kan fortelle at industrimagnaten Kjell Inge Røkke har handlet stort. Ifølge avisa har Røkke kjøpt baroniet i Rosendal for 250 millioner kroner, og Røkke skal ha store planer for kulturskatten.

Ikke bare blir baroniet reservert for de ansatte i Aker Kværner, han sysler også med tanken om å bygge et spa-anlegg i Rosendal.

Litt i drøyeste laget den der. Selv for Røkke.

Eiendomsmeglerkjeden Tinde melder seg også på i dag. De har valgt å legge ut det «attraktive investeringsobjektet» på Eidsvolls Plass for salg.

Og kong Dylan

Ikke vet vi om Lillestrøm plutselig ble verdens navle, men Romerikes Blad kan i hvert fall melde at Bob Dylan skal holde intimkonsert på Martins i Lillestrøm 16. mai.

Siden det bare er litt over 200 billetter, billige naturligvis, oppfordrer lokalavisa alle som vil se Dylan spille live løpe og kjøpe på utestedet.

For Bob vil nok bare bli «Blowing in the wind.»

Nordlig spøk

Nordlys kan berolige alle motstanderne av det nye rådhuset i Tromsø med at planene nå er stoppet. Kommunen har gjort store gullfunn på tomta, og i den anledning oppfordrer avisa alle geologiinteresserte til å møte opp på tomta i formiddag.

- Dette kom svært ubeleilig, sier ordføreren i Tromsø, Herman Kristoffersen, avbildet med en gullbarre i hånda.

Litt lenger sør forteller Avisa Nordland om nye taxfree-regler for distriktets busser.

Ifølge avisa har har Eftas overvåkingsorgan ESA bestemt at det ikke skal være forskjell på reisende med buss og fly. Derfor får svenskebussene nå lov til å selge sprit og tobakk på turene sine.

Kredittkortenes ladegrep høres sikkert over hele Bodø akkurat nå.....

Svenskehets

Den danske avisa Jyllandsposten hisser danskene opp over det svenske teleselskapet Telias faktureringsrutiner.

Ifølge avisa skal Telia ha sendt ut regning til tusenvis av kunder for tekstmeldinger de har glemt å fakturere tidligere. Ifølge den samme avisa er det bare å ringe Telia for å prute på regningen....

Bare vrøvl?

VG skriver at Big Brother-låta topper avisas hitliste. Og det må jo være en spøk. Eller?

Blitt lurt eller lurt noen? Fortell om dine beste aprilsnarrer her!

ANNERLEDES APRILSNARR: I Litauen bæres kvinner gjennom gatene i stålsenger 1. april. Har de blitt lurt?
GREI LEILIGHET: Tinde spøker med boligkjøperne.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media