«Drittlei Ap- arrogansen»

Arrogante, visjonsløse og respektløse overfor folk flest. Det kjennetegner regjeringens Stoltenbergs politikk, sier en irritert og offensiv Kristin Halvorsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I god politisk medvind målbærer SV-lederen ramsalt kritikk som også betydelige deler av Arbeiderpartiets tillitsvalgte og velgere er frustrert over.

- Jeg er drittlei den arrogante holdningen til Jens Stoltenberg og Arbeiderpartiet. De nekter å forholde seg til forpliktende samarbeid med andre partier - på tross av utallige oppfordringer fra Ap-ordførere og tillitsvalgte, og på tross av LO-kongressens historiske anbefaling om samarbeid med SV, sier Kristin Halvorsen til Dagbladet.

Hun fikk i går støtte av flere sentrale Ap-folk, som er sterkt kritiske til regjeringens politikk. Blant andre Oslos LO-leder Kleiv Fiskvik og politisk redaktør i A-presseavisa Tidens Krav i Kristiansund, Åge Olsen.

- Det jeg ikke forstår er at Jens Stoltenberg så kontant avviser å samarbeide med Senterpartiet eller SV, eller at det ikke går an å nærme seg sentrum. Hvordan kan de da styre landet etter valget, hvis det ikke i det hele tatt er vilje til å samarbeide med andre partier? spør Olsen Adresseavisens nettavis. Han legger til at han «tror kort og godt velgerne er lei av Arbeiderpartiet».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer