Driver hjelpeløst på sjøen

Tre redningsaksjoner i Nord-Trøndelag i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet i Nord-Trøndelag driver tre omfattende lete- og redningsaksjoner i natt.

To mann driver hjelpeløst rundt i en 21 fot båt på Namsenfjorden, en mann og en kvinne har gått seg bort i fjellet ved Sørli grensetraktene  mot Sverige, og letingen fortsetter etter en av de to mennene som sist ble sett da de dro ut torsdag morgen for å trekke garn.Den ene av de to savnede ble funnet død i sjøen nordøst for Skjervøya i Osen like før klokka 20 lørdag kveld.

- Et ambulansehelikopter fra Brønnøysund og Røde Kors-mannskaper er på vei mot fjellområdet i Sørli der vi tror at en mann og en kvinne i 40-årene kan være, sier operasjonsleder Dag Hjulstad ved operasjonssentralen i Nord-Trøndelag til Dagbladet ved 01-tiden.

De dro inn på fjellet lørdag for å se på helleristninger i grensetraktene.

Ikke kledd for nattevandring- Den første av dem ringte ved 21.40-tiden og sa at de hadde mistet både hverandre og retningssansen. De er ikke kledd for å være ute om natta med vind og bare noen få varmegrader. Foreløpig har vi mobilkontakt, sier Hjulstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer