Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drømmedager i hele Sør-Norge

Det blir ei knalluke over hele Øst- og Sørlandet, og fram mot helga blir det stadig varmere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra Trøndelag og sørover meldes det om knallvær hele uka, med stabilt godt vær og høye temperaturer. På Østlandet blir det tropevarme til helga, med temperaturer rundt 30 grader.

- Det blir ei uke med nydelig vær, hvor temperaturene vil stige jevnt utover i uka, sier meteorolog Fredrik Villanger ved Storm Weather Center.

En høytrykksfront i Nordsjøen gjør at meteorologene er samstemte i at det blir ei knalluke i Sør-Norge, hvor Østlandet og Sørlandet får det aller beste været.

- Jo lenger nord du kommer, jo mer ustabilt blir det, sier Fredrik Villanger, som åpner for enkelte regnbyger langs kysten i Trøndelag og Møre og Romsdal.

Øyvind Johnsen ved Meteorologisk institutt sier at Nord-Norge vil få det dårligste været denne uka. Her blir det ikke like varmt som i Sør-Norge, og det blir noe regnvær i kyststrøkene.

Svein Aanonsen (36) og barna Simen (3) og Daniel (6) koste seg på Strand Hotel i Grimstad i går kveld.

- Kona jobber kveldsvakt, så derfor måtte jeg ta med guttene på stranda, sier Aanonsen.

Og det hadde verken Simen eller Daniel noe i mot. På stranda bygde de sandslott, og da det ble for varmt, lekte de seg i den herlige sjøen.

- Dette er topp, strålte guttene.

<B>AFTENSBAD:</B> Svein Aanonsen og barna Simen (3) og Daniel (6) tok et bad på Fevik i Grimstad for å kjøle seg ned i går kveld.