- Drømmen er å løfte kongen

Shabana Rehman har et nytt prosjekt: å løfte kongen. Men det vil mulla Krekar sette en stopper for og anmelder nå standupkomikeren for legemsfornærmelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

OSLO/BERGEN (Dagbladet): Dagen etter den store styrkeprøven er det ikke spor av anger hos Rehman. Under tirsdagens debatt på utestedet Smuget i Oslo overrumplet Rehman alle med å gripe mulla Krekar rundt lårene og løfte ham i været.

Temaet for debatten var «Mulla Krekar - en trussel for rikets sikkerhet?». Rehman mente at hvis hun klarte å løfte mullaen, var han ikke så farlig.

Hvilket resulterte i at Krekar reagerte med sinne, skjelte ut standupkomikeren og forbød fotografer og tv-team å offentliggjøre bilder av opptrinnet.

Sliten Rehman

Dagbladet intervjuet Rehman på e-post i går.

- Drømmemannen å løfte er kongen. Hvis vi snakker i Norge, skriver hun til avisa.

Rehmans begrunnelse tirsdag var å utføre en satirisk test på om mullaen er en fundamentalist. Krekar var ikke med på leken og tålte ikke streken, og anmelder nå Rehman.

Som standupkomiker er løfting av menn en humorøvelse Rehman ofte gjør. Seinest i påsken da hun opptrådte i Karasjok, var det en same ved navn Hans Gunnar Guttorm som ble løftet på scenen.

Uten andre reaksjoner enn latter fra sal og mann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.