Drømmer om å bli såpestjerne

- Først fyller du ut en blankett, så tar vi bilde av deg, deretter gjør vi et intervju. Hvis du blir plukket ut, hører du fra oss! Denne beskjeden fikk godt over hundre håpefulle som stilte på audition i Oslo Plaza da mtv produksjon jaktet på skuespillere til en ny såpeserie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det har vært helt proppfullt til tider i dag, forteller casting-ansvarlig Julie Wiggen. Det er hun som gjør intervjuene med de håpefulle, en oppgave hun deler med to andre. Og alle tre har en stri tørn.

- Hva ser du etter når du plukker ut kandidatene?

- I dag har jeg nesten bare hatt profesjonelle skuespillere til intervju, så vi har snakket litt om hva de har gjort før, hva de holder på med og litt om den nye serien. Og så ser vi om de eventuelt kan være ledige for oppdrag i den perioden vi kommer til å starte opptak, forklarer Wiggen.

Opptakene er planlagt til våren eller sommeren neste år.

En av de mange som viste interesse for å bli såpestjerne i går var 25-årige Marline Steensby. Med startnummer 105 fylte hun ut skjemaet med personalia, erfaring og annet nyttig.

- Ja, det kunne vært interessant å bli såpestjerne, sier Marline. - Og blir jeg ikke plukket ut i denne omgangen, så havner jeg i det minste i arkivet, slik at jeg kanskje kan få en annen jobb.

Hun har flere modell- og reklameoppdrag på merittlista, og sper på studielånet med inntektene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer