Dronning Elizabeth på pub

Dronning Elizabeth bestreber seg stadig på å forbedre imaget sitt som en dronning av folket. Derfor har hun i en alder av 76 år bestemt seg for å gå på sitt aller første pub-besøk på fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Denne avgjørelsen kommer bare en uke etter at hun passerte gjennom kassen for å betale på et supermarked i Cumbria i England.

Puben som beæres med en royal visitt, er The Bridge Inn i landsdelen Exeter. Dronningen er ventet ved lunsjtider, og ventes å nyte en drink under besøket. Avisen The Mail on Sunday spekulerer i om Dronningen også kommer til å benytte anledningen til å ta sin aller første øl.

Grunnen til at The Bridge Inn ble valgt, er at Dronningens ansatte oppdaget pubens lange og fargerike historie på internett.

- Jeg kan nesten ikke tro at det er sant. Da Dronningens kontor ringte, trodde jeg det var en tidlig aprilspøk, sier pubvert Caroline Cheffers-Heard til Mail on Sunday.

Det er forresten ikke helt sant at det er Dronningens første pub-besøk noensinne. I 1981 tilbragte hun natten på vertshuset The Cross Hands Hotel i Gloucstershire, men bare fordi den kongelige bilen stod fast i en snødrive.

- Fredagens besøk i puben er det første som er gjort etter kongelig avtale, sier en talsmann for Buckingham Palace.