«Dronninga»

Familien til Camilla Parker Bowles har funnet et nytt kallenavn på prins Charles' kjæreste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dronninga kaller de henne, Camilla Parker Bowles nærmeste familie. I all vennskapelighet og med en stor porsjon humor, hevder Nicky Haslam i et intervju med BBCs Panorama.

Kongelig allerede

Designeren Nicky Haslam har åpenbart gode kilder til Camillas familie, for han vet å fortelle at søsteren Annabel går under kallenavnet «prinsesse Margaret». Han insisterer på at det ikke betyr at Camilla øver på rollen som kongelig.

- Jeg tror ikke hun har ambisjoner om å bli dronning i det hele tatt. Hun er bare glad for å være sammen med den hun elsker, sier Haslam.

Men i programmet Panorama går det fram at tronarvingens kjæreste er tatt inn i varmen i den britiske kongefamilien.

- Staben og den kongelige husholdningen kaller henne allerede Ma'am (kongelig tiltaleform). De forsvarer henne, og for deres del spiller det ingen rolle om hun gifter seg med prins Charles, hun er kongelig allerede, sier hoffreporter Robert Jobson.

Et annet tegn på Parker Bowles' inntreden i den kongelige familien er hennes første offentlige tale i Portugal i mai i år.

- Problemet er at hele forholdet skjer på graven til prinsesse Diana, og også over det døde forholdet til herr og fru Parker Bowles, hevder skribenten Melanie McDonagh i programmet.

Forståsegpåerne tror at Charles må velge mellom tronen og kvinnen han elsker, selv om sannsynligheten for at han trekker seg fra tronen er minimal.

- Jeg tror han er overbevist om at han kan få kaken sin og spise den - at han kan bli konge og få Camilla, sier Jobson.

DRONNINGEN: Camilla Parker Bowles er tatt inn i varmen.