«Dronninga»

Familien til Camilla Parker Bowles har funnet et nytt kallenavn på prins Charles' kjæreste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dronninga kaller de henne, Camilla Parker Bowles nærmeste familie. I all vennskapelighet og med en stor porsjon humor, hevder Nicky Haslam i et intervju med BBCs Panorama.

Kongelig allerede

Designeren Nicky Haslam har åpenbart gode kilder til Camillas familie, for han vet å fortelle at søsteren Annabel går under kallenavnet «prinsesse Margaret». Han insisterer på at det ikke betyr at Camilla øver på rollen som kongelig.

- Jeg tror ikke hun har ambisjoner om å bli dronning i det hele tatt. Hun er bare glad for å være sammen med den hun elsker, sier Haslam.

Men i programmet Panorama går det fram at tronarvingens kjæreste er tatt inn i varmen i den britiske kongefamilien.

- Staben og den kongelige husholdningen kaller henne allerede Ma'am (kongelig tiltaleform). De forsvarer henne, og for deres del spiller det ingen rolle om hun gifter seg med prins Charles, hun er kongelig allerede, sier hoffreporter Robert Jobson.

Et annet tegn på Parker Bowles' inntreden i den kongelige familien er hennes første offentlige tale i Portugal i mai i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer