«Dronningen av krigshisserne»

Hillary Clinton i åpen krig med presidentkandidat Tulsi Gabbard.

PÅ KRIGSSTIEN: Hillary Clinton langer ut mot presidentkandidat Tulsi Gabbard, og får svar på tiltale. Foto: Don Emmert / AFP / NTB scanpix
PÅ KRIGSSTIEN: Hillary Clinton langer ut mot presidentkandidat Tulsi Gabbard, og får svar på tiltale. Foto: Don Emmert / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Valgkampen foran presidentvalget neste år er for lengst i gang, og på den demokratiske siden kjemper kandidatene om retten til å utfordre sittende president Donald Trump.

En av dem er kongressrepresentant Tulsi Gabbard fra Hawaii. Hun har nå havnet i en heftig ordkrig med ingen ringere enn tidligere førstedame, utenriksminister og presidentkandidat, Hillary Clinton.

- Hun er russernes favoritt

For i podkasten til Barack Obamas tidligere valgkampsjef David Plouffes, langer Clinton ut mot en rekke topp-politikere.

Clinton antyder blant annet at Tulsi Gabbard kunne finne på å stille som uavhengig kandidat under neste års valg, med støtte fra Russland.

- Jeg kommer ikke med noen spådommer, men jeg tror de har øynene på en som nå er med i det demokratiske primærvalget, og at de groomer henne, sånn at hun skal stille som kandidat for et tredje parti. Hun er russernes favoritt. De har en haug av nettsteder og boter og andre måter de støtter henne på, så langt, sa Clinton, ifølge Washington Post

Nå nevnte riktignok ikke Clinton navnet til Gabbard, men av de fem kvinnene som stiller i det demokratiske primærvalget, er hun den eneste om har blitt anklaget for å ha en i overkant jovial tone med russerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer