- Dropp Instagram-bildene

Slutt å ta bilder som ligner de alle andre har tatt før deg, oppfordrer turistbyrå.

OPPFORDRING: Turistbyrået på New Zealand latterliggjør typiske Instagram-motiver, og maner folk til å unngå bilder med klisjéaktige positurer, som «alle» andre har tatt før. Video: Tourism New Zealand Vis mer
Publisert

- Finn på noe nytt, slutt å ta influenser-inspirerte bilder fra typiske turistlokasjoner, oppfordrer turistbyrået på New Zealand.

I en ny kampanje latterliggjør byrået typiske Instagram-motiver, og maner folk til å unngå bilder med klisjéaktige positurer, som «alle» andre har gjort før, skriver BBC.

- Det er så mange utrolige ting å gjøre på New Zealand, utover de trendene man ser i sosiale medier, sier Bjoern Spreitzer, leder for New Zealand Tourism, til det lokale nyhetsnettstedet Stuff.

Unngå det typiske

Turistbyrået har fått med seg en av landets komikere på laget, og har laget en video som parodierer hvordan turister strekker seg langt, for å kopiere bilder de har sett utallige ganger før på sosiale medier.

Blant klisjémotivene de refererer til, er det klassiske badebildet tatt bakfra, mannen som sitter stille på en stein og tenker, samt ørneposisjonen på toppen av fjellet, som ofte er sett på Roys Peak.

Videoen bygger på turistbyråets oppfordring om å gjøre noe nytt. Kampanjen ble startet i mai i fjor, som svar på stengte grenser på grunn av Covid-19-pandemien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer