VANT: Den danske kvinnen vant én million danske kroner for to måneder siden, men det fikk ikke vite det før nylig. Foto: Shutterstock
VANT: Den danske kvinnen vant én million danske kroner for to måneder siden, men det fikk ikke vite det før nylig. Foto: Shutterstock Vis mer

Danmark:

Droppet kupongen - eksen ble millionær

En nyskilt kvinne ble nylig millionær med en familie-lottokupong, som eksmannen takket nei til i skilsmisseoppgjøret.

Publisert

For to måneder siden ble en kvinne fra Fredericia kommune i Danmark millionær, takket være en familie-kupong hun fikk med seg i skilsmisseoppgjøret med sin tidligere ektemann.

Det skriver blant annet den danske avisa B.T.

Gevinsten var på en million danske kroner, som tilsvarer cirka 1,43 millioner norske kroner.

Danske Spil har gjort et intervju med den ferske millionæren, som de har publisert i en pressemelding. Der forteller hun at hun skal ha tilbudt eksmannen å ta over kupongen, da de gikk hver til sitt.

- Jeg spurte min ektemann om han ville ta over vår familiekupong, som vi har spilt med i mange, mange år, men det takket han nei til, sier kvinnen i 50-åra.

Trodde det svindelforsøk

Hun har ikke planer om å dele gevinsten med eksen.

- Det skal sies at det er jeg som har betalt for den i alle disse åra, så jeg har ikke dårlig samvittighet for at jeg nå beholder gevinsten alene. Han fikk jo tilbudet, sier hun ifølge Danske Spil.

I pressemeldingen skriver spillselskapet at det tok to måneder fra kvinnen vant til hun fikk vite at hun var blitt millionær. Grunnen til det var at hun hadde glemt å endre kontoinformasjonen på abonnementet sitt.

Da den ansatte ved kundeservice-telefonen endelig fikk tak i kvinnen, var hun veldig skeptisk. Hun trodde nemlig det var et svindelforsøk.

LOTTOMILLIONÆR: Trond Furuberg hadde glemt at han hadde tippet da telefonen plutselig ringte. Video: Irene Furuberg Vis mer

- Jeg gjentok flere ganger: «Du får ikke kontonummeret mitt, du får ingenting fra meg!». Men så ba han meg om å gå inn på nettbanken og sjekke saldoen selv. Der lå det i tillegg flere smågevinster fra tidligere. Jeg burde vært bedre på å sjekke sånt oftere, sier hun og ler.

Ingen rette

Til tross for at hun vant én million kroner, skal hun likevel ikke ha hatt noen riktige tall på kupongen. På grunn av en lottomillionær-garanti som Danske Spil har, hvor man kan vinne selv om man ikke har riktige tall, har hun likevel vunnet den store pengepremien.

Allerede dagen etter skal hun ha fått pengene på kontoen sin.

Hun forteller til Danske Spil at hun bare har fortalt det til et familiemedlem og et par venner. Barna hennes vet fortsatt ingenting, noe hun begrunner med at hun ønsker å skjemme dem bort i det skjulte, skriver B.T.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer