Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Droppet middag, unngikk rakettene

ISLAMABAD: Osama bin Laden skal ha unnsluppet Clintons rakettangrep fordi han lot være å spise middag i en av leirene i Afghanistan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den pakistanske avisa News skriver at bin Laden torsdag skulle ha deltatt på en middag i leiren 94 kilometer sørøst for Kabul, men endret planer i siste øyeblikk. Kort tid etter ble leiren fullstendig ødelagt av de amerikanske krysserrakettene og flere ble drept.

En av treningsleirene i Afghanistan som ble bombet, skal ha vært drevet av pakistanske geriljasoldater. Fem pakistanere ble drept og flere skadd.
Pakistanerne skal ha vært geriljasoldater som kjemper mot India i Kashmir, og det er tvilsomt om de har noen forbindelse til Osama bin Landen og terrorangrepene på de amerikanske ambassadene.

Rakettangrepet har utløst store anti-amerikanske demonstrasjoner i Pakistan. Også i Sudan demonstrerer folkemasser mot Clinton. Myndighetene i Khartoum ber nå om en internasjonal undersøkelse av fabrikken som ble bombet. Sudan hevder at bedriften produserte legemidler og ikke kjemiske våpen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!