Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drosjedrapet: 21-åringen tilsto

Den drapssiktede 21 år gamle mannen skal ha tilstått at han og 22-åringen var sammen om drapet på Thomas Knutsen i Nittedal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den andre drapssiktede i saken, kjent som 22-åringen og tidligere kamerat og kollega av den drepte, blir hentet Oslo Kretsfengsel i formiddag for nye avhør. Etter det Dagbladet : på nettet erfarer vil det bli innkalt til en pressekonferanse seinere i dag. Der vil politiet redegjøre for den siste utvikling i saken.

Det skal være på det rene at begge de drapsiktede oppholdt seg ved drosjen da skuddene som drepte 24 år gamle Thomas Knutsen ble avfyrt ved 03-tida natt til 27 januar. Hvorfor den unge drosjesjåføren ble drept, er ennå ikke kjent.

Begge drapsiktede ble koblet til drapssaken etter at 22-åringen gikk ut i Dagbladet og fortalte om et våpen han var i besittelse av. Våpenet viste seg å stamme fra et våpentyveri i Fredrikstad.

21-åringen ble raskt koblet inn og har vært i lange politiavhør siden mandag kveld. Etter det Dagbladet: på nettet erfarer er det på grunnlag av forklaringene hans at politiet nå regner saken som oppklart.

22-åringens forsvarer, advokat Morten Kjensli, ville i formiddag ikke kommentere den siste utviklingen i saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media