Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drosjedrapet: Politiet vil snakke med fem personer

Vitner har observert fem personer som drapsnatta har vært i nærheten av stedet der drosjesjåfør Thomas Knutsen ble skutt og drept.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Nittedal ønsker å komme i kontakt med fem personer som er observert av vitner på ulike steder i området rundt åstedet natt til onsdag.

Vitneobservasjon 1:

Tre personer ble ved 03.00 til 03.10 sett gående på Gamle Glitrevei i Hakadal i retning Hakadal kirke. Vitnet, som kjørte forbi i bil, kunne ikke se om det var menn eller kvinner eller begge deler.

Vitneobservasjon 2:

En mann ble sett gående fra Gamle Glitrevei før han krysset riksvei 4 ved Fossen klokka 04.35. Mannen skal ha vært over 180 centimeter høy og rundt 30 til 40 år gammel. Han hadde skjegg, og var iført lys jakke og mørke bukser. Han bar på en sekk eller bag.

Vitneobservasjon 3:

En person ble ved 05.30 til 05.45-tiden sett ved en busslomme i sydgående felt på riksvei 4 ved byggvareforretningen Maxbo. Personen haiket i retning Oslo. Vedkommende hadde på seg lys jakke og lyse bukser. Buksene var litt lysere enn jakka.

Kartlegger bevegelser

Politiet ber disse personene tar kontakt med lensmannskontoret i Nittedal. Også personer som har sett disse personene, bes melde seg hos politiet.

- Vi henter for tiden inn vitner først og fremst for å få kartlagt alle bevegelser i området drapsnatta, sier lensmann Oddbjørn Myhre i Nittedal.

Thomas Knutsen ble skutt og drept i sin drosjebil i Rusveien ved Rotnes i Nittedal natt til onsdag 27. februar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media