Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drosjeran i Bergen

Passasjer tok kvelertak på drosjesjåføren og truet til seg penger med kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ranet skjedde i Løbergsveien. Politiet fikk melding klokken 0.35.

- En passasjer i baksetet tok kvelertak på drosjesjåføren og truet med kniv. Raneren fikk med seg penger og løp fra stedet, opplyser operasjonsleder Preben Wallestad i Hordaland politidistrikt til NTB.

Sjåføren ble ikke fysisk skadd, og han ble natt til torsdag avhørt av politiet. Raneren var i morgentimene fortsatt på frifot. Politiet hadde søkt etter ham med hunder uten resultat, og innledet også ytterligere teknisk og taktisk etterforskning, opplyser Wallestad.

Raneren blir beskrevet som 175 centimeter høy og cirka 25 år gammel. Han hadde på seg blå dongeribukse, en svart jakke, lue og skinnhansker.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling