Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drosjesjåfør i Bergen banket av fem kunder

Turen endte på sykehus.

TATT: Politiet pågrep fem menn i leiligheten drosjesjåføren oppsøkte for å hente penger for en drosjetur. Illustrasjonsfoto: Scanpix 
TATT: Politiet pågrep fem menn i leiligheten drosjesjåføren oppsøkte for å hente penger for en drosjetur. Illustrasjonsfoto: Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En drosjesjåfør i Bergen ble banket opp av fem kunder da de skulle betale for turen. Sjåføren ble sendt til sykehus.

Politiet i Bergen fikk melding klokken 23 mandag kveld om en drosjesjåfør som hadde blitt banket og ranet på Helleveien i Ytre Sandviken i Bergen.

- Han hadde kjørt en person tidligere, som da hadde et utestående oppgjør fra den turen. Han hadde så gjort en avtale om å møte opp på en adresse og få betaling for turen, sier operasjonsleder Lars Geitle i Vest politidistrikt til NTB.

- Da han kom inn i den avtalte leiligheten, ble han fratatt lommeboken og banket av fem personer som vi endte opp med å pågripe, sier Geitle.

Mannen var noe forslått i ansiktet og hodet og ble sendt til Haukeland for røntgen. Men ifølge operasjonslederen skal det ha gått fint.

De pågrepne er mellom 28 og 51 år gamle.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling