Drosjesjåfør knivstukket, tre menn pågrepet

OSLO: Politiet i Oslo har pågrepet tre menn som er mistenkt for å ha knivstukket og forsøkt å rane en drosjesjåfør på Bankplassen i Oslo natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Drosjesjåføren i 40-årene er brakt til Ullevål sykehus. Han har fått stikkskader i bryst og buk, samt bruddskader. Skadene er ikke alvorlige, og mannens tilstand er stabil, får NTB opplyst fra Ullevål sykehus søndag morgen.

- Tre menn, to asiater og en afrikaner, tok kontakt med drosjesjåføren og hørte om han var ledig. Så knivstakk de og forsøkte å rane ham, sier vaktleder Sindre Flaate ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Ransforsøket skjedde på Bankplassen like ved Akershus festning. En av gjerningsmennene skal også ha blitt knivstukket i basketaket i drosjen, skriver TV2.no. De tre mennene stakk av fra åstedet og flyktet inn på det militære området av festningen. Der ble de stoppet av militærpolitiet som igjen tok kontakt med politiet.

Like før ble også en annen mann, som tok penger ut av en minibank, knivstukket av tre menn. Han fikk skader i ryggen, og ble behandlet hos legevakten. Etterpå var han hos politiet for å avgi forklaring og beskrive dem som angrep ham. Politiet kan foreløpig ikke si sikkert om det var samme gjerningsmenn som sto bak begge episodene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer