Drosjesjåfør overfalt i Oslo. Jakter tre gjerningspersoner

- Tok kvelertak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En drosjesjåfør ble overfalt av tre menn han plukket opp i Oslo sentrum natt til mandag. Overfallet førte til at drosjen kjørte inn i en lyktestolpe på Storo.

- Tre menn tok drosje fra sentrum og opp mot Storo. Fremme på Storo viste de fram et våpen og truet sjåføren. Det ble et basketak som gjorde at bilen kjørte inn i en stolpe. Da stakk de tre mennene av. De ble sist sett løpende fra stedet, forteller operasjonsleder Rune Ullsand i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet leter etter de tre mennene med hundepatruljer og flere biler i området.

- Vi fikk først melding fra et vitne klokken 2.04, som trodde dette var en trafikkulykke. Like etter ringte sjåføren, forteller operasjonslederen.

- De tre mennene politiet leter etter er i 20-årene, muligens afrikanere. Alle hadde caps og lyse klær, opplyser Ullsand.

Han kan ikke si noe om hva slags våpen de truet med. Sjåføren får tilsyn av helsepersonell på stedet.

- En av de tre mennene tok kvelertak på ham, sier Ullsand. Det er uklart om de tre fikk med seg verdisaker fra drosjesjåføren.


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer