Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drosjesjåfør overfalt i Sandefjord

SANDEFJORD (NTB): Etter en krangel om reiseruten ble en 23 år gammel drosjesjåfør i morges halsbundet til nakkestøtten av to unge mannlige passasjerer. Deretter helte de brennbar væske over ham og rispet opp klærne med kniv før de stakk av. De to mennene er ikke pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidlig i morges ble drosjen fra Andebu i Vestfold tilkalt til E 18 på Sem. De to yngre mennene ba om å bli kjørt til en adresse i Andebu. Det oppsto en heftig krangel om ruten, og etter kjøring mellom Sandfjord, Stokke og Andebu, ba passasjerene sjåføren stanse på Pindsle, et industriområde vest i Sandefjord.

Der bandt de en ledning rundt drosjesjåførens hals og nakkestøtten, og strammet til, opplyser vaktsjef Sture Blyseth ved Sandefjord politidistrikt til NTB. Etter å ha helt brennbar væske over sjåføren og rispet opp klærne, tok de batteriet fra drosjens mobiltelefon og stakk av.

Sjåføren hadde imidlertid også sin private mobiltelefon i bilen, slik at han fikk varslet politiet, som fikk meldingen klokken 07.15.

- Vi fulgte de to mennene med hund en stund i Sandefjord sentrum, men så ble de borte for oss, forteller Blyseth.

Selv om de to mennene tok med seg noen penger, ser det ikke ut som om det var ran som var motivet, mener han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!