Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drosjesjåfør siktet i Sola-saken

Tøri Sofie Høiland kjørte drosje til Solastranden der hun ble funnet hardt skadd og bevisstløs natt til fredag. Nå er sjåføren hennes siktet for falsk forklaring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drosjesjåføren er nå løslatt, og kommer ikke til å bli framstilt for varetektsfengsling, melder NTB. Den 38 år gamle mannen meldte seg til politiet søndag, og har i går og i dag sittet i avhør ved Stavanger politidistrikt, melder Stavanger Aftenblad.

Den 40 år gamle Tøri Sofie Høiland ble funnet hardt skadd og bevisstløs i veikanten ved Solastranden ved 04-tiden natt til fredag. Hun døde fredag ettermiddag av skadene hun var påført.

- Drosjesjåføren, som meldte seg søndag, ble sluppet fri etter avhør. Han vil ikke bli framstilt for varetektsfengsling, opplyser politijurist Gunnvor Gjedrem i Stavanger politidistrikt til NTB. Hun vil ikke si noe om hva sjåføren har forklart, eller om politiet mistenker mannen for å ha gjort noe kriminelt i saken.

Politiet vil i dag begjære en 20 år gammel kvinne fra Eigersund-området varetektsfengslet i en uke. Kvinnen, som ble pågrepet lørdag morgen, har i avhør innrømmet at hun kjørte over en person ved Solastranden natt til fredag, og at hun deretter forlot stedet. Politiet har siktet henne for uaktsomt drap, og for å ha forlatt noen i hjelpeløs tilstand.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media