Drosjesjåfør skutt og drept i natt

En drosjesjåfør ble skutt og drept på Oppsal i Oslo like før midtnatt natt til søndag. Etter det Dagbladet får opplyst ved kriminalvakta, skal det være skutt minst tre skudd. Dette har vitner opplyst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En yngre mann ble sett av flere vitner i det han løp fra åstedet. Signalementet på vedkommenede, som trolig er gjerningsmannen, er foreløpig dårlig.

Oslo-politiet slo i natt storalarm etter drapet på drosjesjåføren. Kriminalteknikere har sperret av et større området rundt drosjen, og taktiske etterforskere arbeidet i natt med å avhøre vitner i området.

Politiet arbeidet i natt med en teori om at det er en passasjer som har skutt og drept drosjesjåføren og at det kan være snakk om et rovmord. Et sentralt tema er om drosjesjåføren er ranet i forbindelse med mordet.

Etterforskerne var i natt i kontakt med Drosjesentralen for eventuelt å finne ut hvor drosjesjåføren hadde plukket opp det som kan være morderen.

Det kriminaltekniske arbeidet ble i natt konsentrert om å finne fingeravtrykk etter den mulige gjerningsmannen i drosjebilen. Overfor Dagbladet blir det sagt at dette imidlertid kan ta tid, men være en mulig vei å gå for å finne gjerningsmannen.

Politiet ønsker kontakt med vitner.