Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drosjesjåfør tok printer i pant

Trondheim (NTB): En drosjesjåfør i Trondheim forsynte seg av farens datautstyr da datteren ikke kunne betale for en drosjetur, skriver Adresseavisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da sjåføren ikke ville godta lommeboken til jentas kamerat som pant, gikk de inn i huset for å finne noe annet. Da sjåføren så farens datautstyr tok han seg til rette, demonterte printeren og gikk, selv om jenta hevdet at han ikke kunne ta noe som tilhørte tredjepart.

Nå vil eieren av printeren, jentas far, ikke betale for turen før han får en forsikring fra et datafirma om at skriveren er uskadd og igjen koblet på maskinen. Det har han ikke fått. Han har heller ikke hørt noe fra drosjesjåføren etter at han framsatte krav om dette.

Beklager

Leder ved Drosjesentralen i Trondheim, Tor Birger Husby, beklager det som har skjedd, men kan ikke gjøre noe med saken.

- Det er hver enkelt drosjeeier som har arbeidsgiveransvar for dem som kjører drosjene. Men på vegne av sentralen kan jeg si at den slags oppførsel ikke tolereres, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!