Drosjesjåføren siktet

Den 35 år gamle drosjesjøføren som kjørte Johny Øvergård (43) hjem natt til søndag ble i natt siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SØRUMSAND (Dagbladet): Politiet utelukker ikke at siktelsen mot drosjesjøføren kan bli utvidet. Den 35-år gamle sjåføren blir i dag fremstilt for varetektsfengsling i Nedere Romerike forhørsrett. Bakgrunnen for siktelsen er mannens forklaringi kombinasjon med vitneobservasjoner.

Mannen, som er svesnk statsborger, satt i går over seks timer i avhør, før politiet ved midnatt orienterte om siktelsen. Sjåføren fra Oslo Taxi ble da fraktet til ventecelle i Lillestrøm. Han nekter straffskyld.

- Jeg kan bekrefte at mannen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Siktelsen kan bli utvidet, sa politiadvokat Mona Hertzenberg ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.

Fakta

* Johnny Øvergård ble funnet bevisstløs i veibanen av forbipasserende i boligfeltet hvor han bodde natt til søndag. Han ble fraktet til Ullevål universitetssykehus med alvorlige hodeskader, men døde halvannet døgn senere.

* Politiet er ut fra Øvergårds skader ganske sikre på at et normalt fall ikke kan være årsaken.

* En av teoriene politiet jobber etter, er at 43-åringen kan ha blitt påkjørt. De håper at det melder seg flere vitner som oppholdt seg på Frogner rundt klokka 2.30 natt til søndag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer