Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Drosjetyv bitt i rompa av politihund

Mannen i 30-åra fikk et ubehagelig møte med en politihund da han nektet å stoppe.

Hendelsen skjedde natt til søndag i Bjerkrheim i Rogaland. Politiet i Sør-Vest beskriver hendelsen på Twitter. Klokka 1 skal den berusede mannen ha stjålet en drosje fra Gamle Bjerkrheimsveg.

- Drosjesjåføren var ute av bilen et øyeblikk for å gjøre klar noen seter. Da så vedkommende sitt snitt til å stikke av med bilen. En annen taxi fikk stanset bilen langs Odlandsvegen like etter, skriver politiet på Twitter.

Men mannen skal likevel ikke ha latt seg stoppe.

- Mannen stakk til skogs men ble innhentet av en politihund. Han nektet å stanse ved anrop, noe som resulterte i at han fikk et bitt i baken av hunden, skriver politiet.

Mannen måtte derfor få tilsyn av politiet. De sikret seg også en blodprøve for å sjekke om han var påvirket. Mannens førerkort er beslaglagt.

- Mannen blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand, tyveri av motorvogn og trusler mot politiet, melder politiet i Sør-Vest.